zaterdag 3 oktober 2009

Het Goede Leven


Op Kasteel Groeneveld werd op zondag 20 september j.l. het Festival van Het Goede Leven gevierd. Veel mensen uit Baarn en omgeving en mensen die het kasteel een warm hart toe dragen konden genieten van vrolijke muziek, spannende verhalen, fantastische theaterspektakels en heerlijke hapjes.
Tja, wat heb je nog meer nodig om het goede leven te ervaren? Misschien een portemonnee met wat geld. Die was ik even vergeten mee te nemen. Jammer, want het goede leven is weliswaar betaalbaar, maar niet helemaal gratis. Entree en optredens gelukkig wel, hapjes niet. Als je je ogen dicht deed en de geuren op de gezellige biologische markt opsnoof, kon je je wel voorstellen hoe andere mensen daarvan genoten. Wij moesten het doen met een flesje zelf meegebrachte ijsthee en een rolletje snoep. Maar dat mocht de pret niet drukken: het Goede Leven is immers een rekbaar begrip.

Kasteel Groeneveld, de buitenplaats voor stad en land, is een leuke plek voor jong en oud. Wil je meer informatie over de activiteiten in kasteel en park? Kijk dan op de website van Kasteel Groeneveld.

Geen opmerkingen: